Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
bet365 logo  98.4/100 Δοκιμή  
goalbet  97/100 Δοκιμή  
sportingbet 96.6/100
 Δοκιμή  
winmasters 95.2/100  Δοκιμή  
novibet logo 94.8/100  Δοκιμή  
betrebels logo   93.8/100   Δοκιμή  
betstars logo 92.2/100
Δοκιμή  
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει Bet365


Ένα χρήσιμο μάθημα πιθανοτητων

teacher.jpgΈνας καθηγητής είχε βαρεθεί να μη ξέρει ποιοί ειναι οι πονηροί της τάξης, όμως δεν είχε όρεξη να τους κυνηγάει. Ήθελε ένα τρόπο που θα τους αποκάλυπτε με τον λιγότερο δυνατό κόπο. Ευτυχώς γι'αυτόν, ήταν καθηγητής Μαθηματικών. Τα Μαθηματικά έχουν πολλά κόλπα, πάρα πολλά.

Τους ανέθεσε μια απλή εργασία για το σπίτι. Να πετάξουν 200 φορές ένα νόμισμα και να καταγράψουν τα αποτελέσματα. Τους είπε πως ήταν πολύ σημαντικό να το κάνουν και ότι όσοι δεν το κάνουν σωστά θα έχουν πτώση των βαθμών τους στο μάθημά του..

Κάποιοι, όπως πάντα, σκέφτηκαν πως είναι πιο έξυπνοι απ'τους άλλους. Είναι συνήθως αυτοί που κάνουν και όλων των άλλων ειδών της ζαβολιές. Έγραψαν 200 τυχαία -κατά τη γνώμη τους- αποτελέσματα. Κορώνα, γράμματα, κορώνα, γράμματα, κορώνα, κορώνα, γράμματα κτλ κτλ..

Ο καθηγητής φυσικά εντόπισε τους τεμπέλιδες-εξυπνάκιδες. Πως όμως; Ποιό ειναι το κόλπο;

Πόσες φορές νομίζετε πως "τόλμησαν" οι εξυπνάκιδες να γράψουν στη σειρά το "κορώνα" ή το "γράμματα"; Πόσες φορές πιστεύει ο μέσος λογικός άνθρωπος ότι μπορεί το ίδιο γεγονός με πιθανότητες 50% να επαναληφθεί σε 200 επαναλήψεις; Όχι αρκετές, γιατί κάποιες φορές η πραγματικότητα "πάει" κόντρα στην διαίσθηση. Όσοι δεν είχαν στις εργασίες τους 6 φορές στη σειρά το "κορώνα" ή το "γράμματα", ήταν οι πονηρούλιδες.. Σημαντική διόρθωση. Τα 6 τελικά ειναι πολλά. Έχουν μόνο 80% σε 200προσπάθειες. Τα 5 όμως έχουν 96% 5 sti seira se200prospatheies

Ο καθηγητής βασίστηκε στην "Πλάνη του Μόντε Κάρλο" ή αλλιώς η "Πλάνη του τζογαδόρου".

Το μυαλό δυσκολεύεται να αντιληφθεί το ότι κάτι που είναι πιθανό μακροπρόθεσμα(θα έχουμε περίπου ίσο αριθμό από κορώνα και γράμματα), δεν ισχύει βραχυπρόθεσμα. Το 50% δεν σημαίνει ότι θα έχουμε συνέχεια 50-50. Θα έχουμε σερί από "κορώνα" και σερί από "γράμματα". Και το σημαντικότερο ειναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε τελειώνει το κάθε σερί όπως νομίζουν κάποιοι σε κάτι στήλες που κυνηγούν αριθμούς του Τζόκερ που έχουν να βγούν αρκετό καιρό. Επίσης, στην ρήψη νομίσματος, τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν επιρεάζουν τα επόμενα. Η κάθε ρήψη έχει θεωρητικά 50% κορώνα και 50% γράμματα ακόμα και αν έχουν προηγηθεί π.χ. 10 σερί "κορώνα".   

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες).Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει bet365:

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777