Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
bet365 logo  98.4/100 Δοκιμή  
goalbet  97/100 Δοκιμή  
sportingbet 96.6/100
 Δοκιμή  
winmasters 95.2/100  Δοκιμή  
novibet logo 94.8/100  Δοκιμή  
betrebels logo   93.8/100   Δοκιμή  
betstars logo 92.2/100
Δοκιμή  
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει Bet365


Οι μπουκ στην εποχή του τηλεφώνου

bookie.jpgΗ δουλειά των μπουκ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη απ'οτι τώρα. Τώρα, στην εποχή των υπολογιστών, η πληροφορία μεταφέρεται και αναλύεται πιο εύκολα από ποτέ. Παλαιότερα οι μπουκ ήταν πολύ ευάλωτοι σε λάθη και παραλήψεις. Για παράδειγμα, τα περισσότερα στοιχηματικά γραφεία πριν την εμφάνιση των Las Vegas Consultans, μιας εταιρίας που έκανε την δημιουργία στοιχηματικών αποδόσεων επιστήμη, συνεργάζονταν με 3-4 διαφορετικούς oddsmakers, απο διαφορετικά μέρη των ΗΠΑ, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα πληροφορημένοι απ'τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σημαντικό ήταν επίσης να μην έχουν σχέσεις μεταξύ τους, λόγω πιθανού κινδύνου συνεργασίας τους στην παραγωγή λάθος αποδόσεων, τις οποίες θα εκμεταλευονταν συνεργάτες τους σε ρόλο παικτών. Οι αρχικές αποδόσεις ήταν συνήθως κάπου στον μέσο όρο των τριών. Η επόμενη φάση περιελάμβανε την προσφορά των αρχικών αυτών αποδόσεων για στοιχηματισμό σε κάποιους αξιοσέβαστους παίκτες. Όσα παιχνίδια έκαναν μικρούς τζίρους θεωρούνταν σωστά, αφού οι ψαγμένοι παίκτες δεν έβλεπαν σ'αυτά ευκαιρίες πονταρισματος. Τα υπόλοιπα διορθώνονταν ανάλογα με τα πονταρίσματα και ήταν πλέον έτοιμα να βγούνε στο ευρύ κοινό. 

Το πόσο ευάλωτες ήταν οι αποδόσεις των μπουκ φαίνεται ξεκάθαρα απ'το περιστατικό με το ορθογραφικό λάθος του Gold Sheet, ενός περιοδικού που έγραψε ιστορία με την πρωτοποριακή του αντιμετώπιση του στοιχήματος, αλλά και για την διαχρονική του ακεραιότητα. Το Gold Sheet δημοσίευε τoυς περίφημους πίνακες αξιολόγισης της δυναμικότητας των ομάδων. Η πλειοψηφία των μπουκμέικερ της χώρας είχαν τους πίνακες ευαγγέλιο. Μια μέρα έκαναν ένα λάθος στην αξιολόγιση ομάδας κολλεγιακού αμερικανικού ποδοσφαιρου. Αντι για -9 γράφτηκε -19. Οι αρχικές αποδόσεις του 90% των μπουκ βγήκαν λάθος!!!!!   

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες). stoixima stoixhmaΣχετικά θέματα

Κέρδη με επιτόκιο 4% επί του τζίρου δίνει το "The Deal" της

Χαρίζουν λεφτά οι φρουτάκιδες στο Tempest poker της Pokersta

Οι γνωστοί poker πίνακες για all in είναι λάθος

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει bet365:

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777