Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
bet365 logo  98.4/100 Δοκιμή  
goalbet  97/100 Δοκιμή  
sportingbet 96.6/100
 Δοκιμή  
winmasters 95.2/100  Δοκιμή  
novibet logo 94.8/100  Δοκιμή  
betrebels logo   93.8/100   Δοκιμή  
betstars logo 92.2/100
Δοκιμή  
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει Bet365


Όταν τα φαβορί έδιναν λεφτά στα τυφλά!!!

zygaria.jpgΌπως φαντάζομαι ξέρετε, ο μπουκ δεν έχει σκοπό να κερδίσει όλους τους παίκτες. Αν στο σύνολο έχει το κέρδος που θέλει, δεν έχει πρόβλημα κάποιοι να κερδίζουν, ακόμα και αν αυτοί που κερδίζουν, το κάνουν με τον πιο εύκολο τρόπο.

Αυτό που συνέβαινε πριν αρκετές δεκαετίες στις ιπποδρομίες, ειδικά στην Αγγλία, δε θα το πιστεύετε, όμως ειναι αλήθεια.. Αποδείχθηκε σε πολλές έρευνες οικονομολόγων, που δημοσιεύονταν σε αξιόπιστες οικονομολογικές εκδόσεις.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕ Σ'ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ(ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.40 ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΕΒΓΑΖΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ!!!

Μπορείτε να μαντέψετε πως συνέβαινε κάτι τέτοιο; Δεν είχαν πρόβλημα οι μπουκ;

Απάντηση : Σε αντίθεση με την τάση του σύγχρονου ποδοσφαιρικού παίκτη, που ποντάρει τα φαβορί λες και ειναι πηγή σίγουρου επιτοκίου, στις ιπποδρομίες ο κόσμος έχει την τάση να ποντάρει σε μεγάλες αποδόσεις.. Η πλειοψηφία δηλαδή ποντάρει τα αουτσάιντερ, σνομπάροντας τις μικρές αποδόσεις. Αυτοί ήταν που χάνανε λεφτά, και εξ'αιτίας αυτής της τάσης οι μπουκ "χάριζαν" λεφτά στους "τοκογλύφους" φαβοράκιδες.. Με απλά λόγια, οι μπουκ, βλέποντας το χρήμα να πηγαίνει στις μεγάλες αποδόσεις, τις "κόβανε". Π.χ. αποδόσεις του 30.00 είχαν πιθανότητες να βγούν μία στις 50 φορές.. Δεν έχεις τύχη έτσι..

 

zygaria1.jpgΗ πρώτη έρευνα που έθιγε το θέμα πραγματοποιήθηκε το.... 1949, απ'τον Richard M. Griffith, και δημοσιεύτηκε στο American Journal of Psychology. Η ανακαλυψή του, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά στους οικονομολογικούς κύκλους.. Πως ήταν δυνατόν να υπάρχει τέτοια τρύπα;; Φυσικά ξεκίνησαν μεγαλύτερες έρευνες για να διαπιστώσουν αν είχε δίκιο.. Τελικά ΕΊΧΕ ΔΊΚΙΟ!!!!! Όλες οι έρευνες στα επόμενα 15 χρόνια έδιναν παρόμοια αποτελέσματα..

Θα ρωτήσετε: και γιατί όλοι αυτοί δεν πήγαιναν να βγάλουν λεφτά αντί να κάνουν έρευνες;

Το πρόβλημα ήταν οι κρατήσεις στα κέρδη.. Ανάλογα με την περιοχή, ίσχυαν διαφορετικοί φόροι.. Στις ΗΠΑ ήταν αδύνατον να βγάλεις λεφτά, σε αντίθεση με την Αγγλία, όπου δεν αναφέρεται το ύψος των κρατήσεων και αν αυτές "άφηναν" περιθώριο κέρδους..Σχετικά θέματα

Ήταν όντως πιο δύσκολο το μπάσκετ όταν έπαιζε ο Τζόρνταν;

Καλά κέρδη με over 2.5 όταν αμφότερες ομάδες παίζουν με 4-4-

Χαρίζουν λεφτά οι φρουτάκιδες στο Tempest poker της Pokersta

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει bet365:

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777