Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
bet365 logo  98.4/100 Δοκιμή  
goalbet  97/100 Δοκιμή  
sportingbet 96.6/100
 Δοκιμή  
winmasters 95.2/100  Δοκιμή  
novibet logo 94.8/100  Δοκιμή  
betrebels logo   93.8/100   Δοκιμή  
betstars logo 92.2/100
Δοκιμή  
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει Bet365


Ben Burns: πως αναλύω τα στοιχήματά μου

burns.jpg
Ο Μπεν Μπερνς είναι ένας απ'τους καλύτερους και πιο διάσημους στο χώρο του στοιχήματος στις ΗΠΑ. Το 1998 άρχισε να πουλάει τις επιλογές του και ταυτόχρονα ξεκίνησε να τις δίνει για καταγραφή σε ανεξάρτητο site/monitor(bigguy.com). Με τις επιδόσεις του απ'το 1998 μέχρι το 2006 κατάφερε να είναι ο κορυφαίος(όλων των εποχών στο bigguy.com) ανάμεσα σε περίπου 150 συνδρομητικές στις επιλογές του στο NFL. Πολύ καλά τα είχε πάει και στο NHL, όπου είναι μέχρι τώρα δεύτερος όλων των εποχών, ενώ σε άλλα αθλήματα είχε μικρές ζημιές. Χάλια τα είχε μόνο πάει στο MLB(μπέιζμπολ), το οποίο σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα ειναι το πιο απρόβλεπτο ομαδικό άθλημα.. Απορώ γιατί οι αμερικανοί ασχολούνται στοιχηματικά μ'αυτό το άθλημα: απ'τις 100 υπηρεσίες που είδα, μόνο οι 30 παρουσίασαν κάποιο κέρδος, στην πλειοψηφία ελάχιστο..

Θέλετε να μάθετε πως δουλεύει; Ακολουθεί απάντησή του στην ερώτηση "Ποιά μεθοδολογία ακολουθείς;".

Η ερώτηση αυτή είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες μεταβλητές και επειδή η μέθοδος διαφέρει ανάλογα με το άθλημα, αλλά και το κάθε ματς ξεχωριστά. To βασικό μου κριτήριο είναι η προσωπική μου άποψη για την δυναμικότητα των ομάδων(την οποία συνεχώς επανεκτιμώ), αυτό δηλαδή που άλλοι ονομάζουν "ιεράρχηση δυναμικότητας", καθώς και διάφορους άλλους παράγοντες όπως ψυχολογική κατάσταση, κίνητρα και άλλα. Γενικώς ειναι δύσκολο να με κατατάξεις σε κάποιο κατηγορία, αφού δεν βασίζομαι υπερβολικά σε καμία μέθοδο.. 

Απ'τη φύση μου ειναι κοντραδόρος. Πάρα πολλά απ'τα προγνωστικά μου ειναι κόντρα στα στοιχήματα της πλειοψηφίας, αλλά μπορεί να έχω και μια εβδομάδα που να ποντάρω σχεδόν αποκλειστικά φαβορί. Σε όλες τις περιπτώσεις ψάχνω αξία στα πλεονεκτήματα. Πριν δω τι βγάζουν οι μπουκ, βγάζω δικά μου χάντικαπ και μετά τα συγκρίνω.

Δεν πρόκειται να ποντάρω ένα πλεονέκτημα που δείχνει λάθος/ευκαιρία, όμως μ'αρέσει η άλλη ομάδα. Όπως επίσης δεν πρόκειται να ποντάρω ένα σημείο που μ'αρέσει σε χάλια απόδοση ή με μη ικανοποιητικό χάντικαπ.

Ένας γενικός κανόνας μου ειναι να αποφεύγω να ποντάρω ένα χάντικαπ όταν το πλεονέκτημα έχει αλλάξει προς την αντίθετη πλευρά από αυτή που επιλέγω(π.χ. αρχικά δίνουν +19/-19 τις ομάδες Α,Β και θέλω να παίξω ομάδα Α +19πόντους, όμως οι αρχικοί +19 έχουν γίνει +17, κάτι που προφανώς δεν με συμφέρει σε σύγκριση με τους +19). Γι'αυτό, όταν εκτιμώ πως αυτό θα συμβεί, δημοσιεύω την πρότασή πολύ νωρίτερα με την σχετική προειδοποίηση στους συνδρομητές να εκμεταλευτούν τα αρχικά νούμερα..
ben.burns.bigguy.jpgΤο ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ προτείνει bet365:

Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777