Μπόνους εγγραφής τέλος;; Οχι, απλώς πλέον απαγορεύεται η διαφήμισή τους
Προτεινόμενοι Νόμιμοι Μπουκμέικερς
winmasters 96/100
goalbet  94/100
novibet logo 94/100
betrebels logo        94/100 green arrow
betstars logo 93/100
sportingbet 93/100
-------21+ Στοιχηματίστε υπεύθυνα-------

Το παιχνίδι Ντάμα λύθηκε

checkers.jpgΤον Ιούλιο του 2007 επιστήμονες της τεχνητής νοημοσύνης απ'το πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, ανακοίνωσαν πως έλυσαν το παιχνίδι όπως έχει λυθεί και η τρίλιζα.
 
Δηλαδή βρήκαν στρατηγική που δε χάνει ποτέ από κανέναν!!!
 
Το μαθηματικό αυτό επίτευγμα ολοκληρώθηκε μετά από δουλειά 6 ετών. Η Ντάμα δεν περιλαμβάνεται στα τυχερά παιχνίδια αφού δεν έχει ζάρια, χαρτιά και γενικά κανένα στοιχείο που να βασίζεται στην τύχη. 
 
Στρατηγική που δε χάνει ποτέ θεωρητικά υπάρχει και στο σκάκι, ομως λόγω της πολυπλοκότητας του παιχνιδιού η τελική της μορφή θα κάνει πολλά ακόμα χρόνια να εμφανιστεί. Αυτό που κατάφεραν οι επιστήμονες στο Αλμπέρτα είναι ένας σταθμός για την τεχνητή νοημοσύνη, αφού η Ντάμα είναι το πιο περίπλοκο παιχνίδι που έχει λυθεί μέχρι τώρα.  

Ο επόμενος στόχος του πανεπιστημίου είναι να "λύσουν" το πόκερ και ειδικότερα το Texas Hold’em που είναι η δημοφιλέστερη εκδοχή του.

Επειδή το πόκερ περιλαμβάνει το ανακάτεμα χαρτιών, η λύση του δεν μπορεί να είναι απόλυτη όσο η λύση της Ντάμας ή της Τρίλιζας. Ακόμα και έτσι όμως, λένε πως μπορούν να δημιουργήσουν μια στρατηγική που να είναι η καλύτερη απ'όλες τις άλλες σε μεγάλη διάρκεια χρόνου. Έχουν δημιουργήσει και ένα πρόγραμα που λέγεται Poki και ελπίζουν η συνεχής βελτίωσή του κάποια μέρα να προσφέρει κάτι εντυπωσιακό. Το ΑΝΤΙΟΠΑΠ προτείνει Winmasters. Δεν φαίνεται εντυπωσιακή αλλά μας κέρδισε με την ποιότητά της

Αναζήτηση σε όλες τις δημοσιεύσεις

Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

antiopap.com 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD

Please publish modules in offcanvas position.